Notabene_kantoor_18

Onze missie en visie

Wij streven ernaar onze knowhow voor het juridische vak te delen met u, de entrepreneur; steeds met drive en wederzijds respect om u zo bij te staan als uw raadsman. U inspireren om doordachte en creatieve oplossingen op maat aan te bieden.

Respect

Wij weten dat ieder verhaal anders doch even belangrijk is. Daarbij zijn eerlijkheid en transparantie essentiële onderdelen. Alleen op basis van wederzijds respect kan er een stabiele langetermijnrelatie ontstaan tussen advocaat en cliënt. Open en duidelijke communicatie, niet meer of minder want wederzijdse loyauteit is een absolute keystone.

Knowhow
‘and’
creativity

Frédéric Van Valckenborgh

notabene_kantoorv2_08

Raadsman

Onze verhalen komen samen en creëren zo een toegevoegde waarde voor u en uw onderneming. Want wij bieden u meer dan juridisch advies.
U rekent op ons voor al uw vragen omtrent ondernemen. Wij houden u proactief op de hoogte van de steeds veranderende wetgeving inzake het ondernemingsrecht. Door middel van onze connecties met andere dienstverleners binnen het ondernemingsrecht, helpen wij u steeds verder op het juiste pad. Meer dan uw advocaat zijn wij uw raadsman.

Drive

U wilt uw passie en kennis delen met uw klanten. U bent een expert in uw vakgebied. U tracht uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Wij delen deze gedrevenheid met u en daarom gaan wij voor meer. Met onze gezonde portie drive, inspireren en ondersteunen wij u. Dankzij onze nauwe contacten, zijn wij in staat om u verder te helpen op de hobbelige weg dat ondernemen heet.

Observant
‘and’
pro active

Frédéric Van Valckenborgh

Notabene_kantoor_28
  • Ondernemingsrecht
  • Notarieel recht
  • Handelsrecht
  • Mergers and acquisitions
  • Insolventierecht
  • Vastgoedrecht
Onze domeinen
Notabene_kantoor_09

Frédéric Van Valckenborgh

Advocaat - licentiaat in het notariaat

Hij wil meer zijn dan een advocaat voor zijn cliënten. Hij wil een raadsman zijn voor ondernemers en hen ten allen tijde bijstaan met advies. Het enthousiasme waarmee Frédéric zijn job beoefent, wil hij delen met zijn cliënteel en zijn medewerkers. Meer dan ooit blijkt de beslissing om als advocaat mensen bij te staan de juiste.

Notabene_kantoor_10

Dennis Devroey

Advocaat – master in corporate law

Als advocaat geboeid door de kruising van het recht met het ondernemerschap en de bedrijfseconomie. Ervaring als zakenadvocaat en als bedrijfsjurist. Dennis haalt professionele voldoening uit het delen van zijn knowhow met gedreven ondernemers in de vorm van informeel maar professioneel no-nonsense advies waarmee men meteen aan de slag kan.

Notabene maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Akkoord Meer weten?