Notabene_portret_01

Frédéric Van Valckenborgh

Advocaat - licentiaat in het notariaat

Hij wil meer zijn dan een advocaat voor zijn cliënten. Hij wil een raadsman zijn voor ondernemers en hen ten allen tijde bijstaan met advies. Het enthousiasme waarmee Frédéric zijn job beoefent, wil hij delen met zijn cliënteel en zijn medewerkers. Meer dan ooit blijkt de beslissing om als advocaat mensen bij te staan de juiste.

Notabene_portret_02_teampagina

Dennis Devroey

Advocaat – Master in corporate law

Als advocaat geboeid door de kruising van het recht met het ondernemerschap en de bedrijfseconomie. Ervaring als zakenadvocaat en als bedrijfsjurist. Dennis haalt professionele voldoening uit het delen van zijn knowhow met gedreven ondernemers in de vorm van informeel maar professioneel no-nonsense advies waarmee men meteen aan de slag kan.

IMG_7981

Isabel Cluts

Advocaat

Isabel is steeds geboeid geweest (en gebleven) door de advocatuur. Niet voor niets koos zij na 14 jaar actief geweest te zijn in de verzekeringssector, opnieuw voor deze métier, haar eerste liefde. Ze heeft een doorgedreven expertise, is kritisch, maar rechtvaardig. Zij is een pragmatische jurist die snel inzicht heeft in de zaken en doordacht te werk gaat om snelle en correcte oplossingen na te streven via onderhandelingen en als het niet anders kan, via procedures. Isabel zal naast het ondernemingsrecht ook het verzekeringsrecht ter harte nemen.

Notabene maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Akkoord Meer weten?