Notabene_kantoor_22

Informal
‘and’
professional

Frédéric Van Valckenborgh

Onze domeinen

NotaBene ademt ondernemingsrecht. Het bijstaan van u als ondernemer is onze prioriteit. Bovendien volgen wij proactief alle veranderingen binnen het recht voor u op. Zo voorzien we u steeds van het beste advies, zelfs wanneer u het nog niet verwacht.

Vanaf het opstarten van uw onderneming is een goede begeleiding noodzakelijk, zo ook bij alle veranderingen in going concern tot aan het moment van ontbinding. Hierbij ontstaan misschien geschillen tussen aandeelhouders/bestuurders/zaakvoerder; wij staan u bij met raad en daad. De toegevoegde waarde die wij aanbieden is onder andere onze jarenlange expertise in het notarieel recht. Wij staan in nauw contact met diverse notariaten waarvoor wij alle notariële vennootschapsakten voorbereiden. Hierdoor worden transacties op een vlotte en vooral snelle manier afgerond. Wij regelen alles voor u.

Zonder klanten en leveranciers kan u geen handel drijven. Om alles goed te laten verlopen, zijn duidelijke afspraken van groot belang. U hoeft deze niet zelf op te stellen, wij helpen u bij het afsluiten van waterdichte contracten. Ondanks goede overeenkomsten gebeurt het dat er geschillen ontstaan of dat er misbruik wordt gemaakt van uw firma of naam. Ook het uitblijven van betalingen is een veel voorkomend probleem waarbij wij het noodzakelijk achten u hierbij te ondersteunen.

Ondernemen is uiteraard meer dan het opstarten van een zaak. U bent ambitieus en wilt graag een onderneming overnemen. Misschien wilt u fusioneren of is een herstructurering de volgende stap? Mergers and acquisitions, kortweg M&A genoemd, is een aparte tak binnen het ondernemen waarbij een doorgedreven kennis noodzakelijk is. Kennis die wij u bieden.

Een zaak oprichten en deze laten groeien, loopt niet altijd van een leien dakje. Gelukkig bestaat er voor een onderneming in moeilijkheden de mogelijkheid tot gerechtelijke reorganisatie, waarin wij u bijstaan. Bij een ongunstige verloop moet u helaas het faillissement aanvragen. Dit is vaak een zware financiële en mentale klap. Daarom nemen wij alles wat hierbij komt kijken van u over om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zorgen voor een goede begeleiding en afwikkeling, steeds met uw belang in ons achterhoofd.

En bij NotaBene staat het ondernemingsrecht in harmonie met het verzekeringsrecht. Gesterkt door een jarenlange ervaring in de verzekeringssector staan wij de ondernemer/werkgever op juridisch vlak bij in de verzekering van de risico’s die zich in het dagelijks bedrijfsleven kunnen voordoen.

Notabene maakt gebruik van cookies. Door de website te blijven gebruiken gaat u akkoord met ons privacy beleid. Akkoord Meer weten?